Rebecca i USA

Wednesday, March 11, 2009

Precis som skype bland så ar det lite föredrojningar med uppladdandet av bloggen...

Den 20 februari var det dags för årets andra tävling. Denna gången bar det av till Kiawah Island (uttalas Kiwa) som är en ö i Atlanten i staten South Carolina. För att ge er lite information om det underbara ställe Kiawah Island är så kan jag säga att golf resorten har arrangerat ett antal (!!) olika PGA tävlingar genom åren. Dit skulle vi åka.

Tävlingen, Kiawah Island Intercollegiate, är den största college-tävling som någonsin har arrangerats i USA. Hela 43 lag var inbjudna till att spela.

Förväntnningarna var höga, kanske inte just golf mässigt men på vädret, banorna, omgivningen osv. Golfmässigt var det en annan historia. Tro nu inte att vi inte tror på oss sjalva men lagen vi skulle ställas mot var alla erkänt bra golf-lag. Våran målsättning var att placera oss i den övre halvan.

OM VI GJORDE! Vi vann hela tävlingen efter tre dagars spel, under blåsiga och kalla blandat med soliga och underbara förhållanden. Såhär ett tag senare så har det fått sjunka in och även om vi där och då inte riktigt förstod vad vi just hade gjort så kan jag nu helt ärligt säga att det var på tiden.


Vår seger innebar en efterlängtad klättring i rankingen som vi varit värda länge. Så numer kan ni se vår skola på 55:e plats i NCAA Head-to Head rankings.
(Kolla Central Arkansas)

Nog om det, med ett ökat självförtroende är vi alla minst sagt redo att åka till California och spela nästa tävling.

Kan också tillägga att vädret börjar ordna upp sig och är numera som sommar, enligt en svenskas mått mätt =)

Ha det så himla bra, uppdaterar bloggen snart igen!

Rebecca

0 Comments:

Post a Comment

<< Home