Rebecca i USA

Monday, August 07, 2006

Sunny Sunday

Södagen den 6 Aug

Återigen packade vi ihop våra grejer för att bege oss av igen. Mamma kände för lite shopping så vi bestämde oss för att åka till ett outlet mall vi hörde skulle finnas hyfsat nära. Med en vägbeskrivning från hotell-ägarn lämnade vi hoteller för sista gången. Väl framme börjar vi ana oråd, det finns definitivt inget som tyder på en outlet mall. Vi frågar en tjej på vägen som skakar på huvudet och säger att det inte finns någon i närheten ens. Så utan något val åker vi och äter frukost.

Vi träffade där en annan man som gav oss en beskrivning till en outlet som ligger på¨vägen till vårt mål så vi bestämmer oss för att åka dit.

Me as co-driver kommer vi säkert fram till stället utan några som helst problem! (Tro det eller ej) Inte för att vi shoppar något speciellt men ändå skönt tt gå därinne i 'kylan'.

Åter till bilen för att åka i ca 3 timmar för att komma hem igen till Little Rock. Jag har en last och det är att jag kan sova hur som helst och när som helst. Så bilen är rena sömnmedlet. Typiskt, jag får verkligen försöka hålla mig vaken för att se omgivningen. Sätter på datorn, skriver i bloggen, lyssnar på Elvis =P

Vi kommer fram till hotellet smidigt och beger oss ut igen ganska så snart. Vi går till en Sportsbar där vi käkar pizza. För första gången tar vi med oss mat hem i en doggy-bag.

Sunny Sunday tar slut och jag kan gott sova efter ännu en mycket bra dag.

tjipp o hej
leverpastej

/Rebban

3 Comments:

  • Hej familjen! Saknar er faktiskt!
    Vi pratades ju vid igår men tänkte det var dags att lämna några rader här med. Schyssta bilder, kul att se! Ha det så gott i värmen...här är det lagom..;-)
    puss

    By Anonymous Anonymous, at 12:50 AM  

  • Hej hej!
    Fina bilder! Kul att prata med er igår. Se nu till att ha på skype när du har igång datorn så man kan nå dig.

    Kram!

    By Anonymous Anonymous, at 1:04 AM  

  • Öppna din mail så ska Ni få se på något kul...
    Hoppas du, mamma mår bättre!!
    Ha en underbar dag! Det har jag..;-)Kramkram

    By Anonymous Anonymous, at 2:27 AM  

Post a Comment

<< Home