Rebecca i USA

Tuesday, March 17, 2009

2 Segern För Året


Vi vann, IGEN! Just nu känns det som om vi är oslagbara =)

Som ni vet så befann vi oss i Napa Valley, California över helgen för att tävla. 

Tror att det var ungefär fyra år sedan som jag senast var i Californa. Jag var då där i 10 dagar, och det var 10 dagar i ös-regn. Man har ju alltid hört om "Sunny California", men efter den resan har jag aldrig riktigt litat på det ryktet. Skulle heller inte påstå att efter denna helgen i Cali att det har ändrats, snarare bretts på. Det regna och det regna och det regna, varje dag. Men vad gör det när man går och vinner?! =)

Ska inte gå in på en massa detajer som jag gärna gör när det kommer till golf, men måste ändå få säga att sista dagen slog vi en "low-round" på 301 slag (4 scorer, i snitt 75,25slag)! Det var hela 17 slag bättre än alla andra. Kanske inte låter överdrivet lågt men kan säga att banan var svårspelad i regnet och i BLÅSTEN som var.

Lite annan kul info vi såg var att the Ladies World Championship har hållts där vilket vanns utav Annika Sörenstam, som också har ban-rekordet på 66 (-6).

I och med segern går vi upp ytterliggare i rankingen =) Det har ännu inte uppdaterats men det bör vara upp innan denna veckan är slut. Gissar på att det blir en placering någonstans i topp 50 i hela landet! =)


Nästa tävling som väntar är på hemma-plan, eller i alla fall så nära hemma man kan komma fast att man ändå är borta. Platsen är Hot Springs och ligger ca. 1 timma från oss. Men tills dess har vi 1,5 vecka på oss och träna ännu hårdare. Som våra tränare säger "Det är när man är på topp som man ska träna allra hårdast".

2 Comments:

  • Jag säger bara....
    UCA GOOOOO BEARS
    låter det amerikanskt elr:-))
    Jäklar va ni är bra inne i zonen häng kvar på den ladies...
    Conggratulation to the wicktory girls..keep it up..:-)))
    Pappa..

    By Anonymous Anonymous, at 3:23 AM  

  • Grattis....å va roligt! Här börjar våren komma...kram på dig

    By Anonymous Anonymous, at 11:40 AM  

Post a Comment

<< Home