Rebecca i USA

Friday, November 30, 2007

Thanksgivings break.

I år fick CJ äran att bevistas av "the foreigners", vilket glatt uppskattades, tror jag. Jag och Maria (Colombia) var som väntat vilsna i jungeln av all thanksgiving food. stuffing, dressing, turkey, green bean casserole m.m. Buffén var enorm, inget är ju som ni vet lagom i Amerika, så det fanns inget som hette att smaka lite av varje. Med en tallrik knappt synlig åt vi i något som kändes som timmar. Men ska inte klaga, det var annorlunda men helt gott.

CJ our driver =)

Lovet varade i 6 underbara dagar =) dagar av god mat, kraftsamlande, och roliga aktiviteter. Football som ni vet är STORT i Amerika och varje Thanksgiving spelas och sänds utvalda matcher på TV. Univeristy of Arkansas Razorbacks (U of A) spelade borta mot Louisiana Tigers (rankade #1 i USA). And guess what, efter 4 övertids-quarters vann the Razorbacks. Go Hogs Go Soui! Därmed avancerade U of A till den bästa slutspels gruppen för att tävla om de bästa placeringarna =) och Louisiana förlorade sin #1 ranking.

Vi såg och U of A's basketball lag spela, live. Har aldrig tidigare varit på en stor basket match så det var riktigt kul att med 15.000 andra supportrar se Razorbacks ta hem ytterliggare en vinst, stort också med ca. 25 poäng. Så som ni förstår var det en kanon-helg att vara i Fayetteville =)

CJ, jag, och Maria =)


Nu när lovet är över är det bara 2 riktiga skol-veckor kvar, sen en vecka av finals och sedan, SWEDEN!

Hang in there, I'll see yall soon!
OaO

1 Comments:

  • Snart är du hemma!!!!! Längtar efter dig ...KRAM KRAM

    By Anonymous Anonymous, at 6:28 AM  

Post a Comment

<< Home