Rebecca i USA

Friday, April 06, 2007

Happy Easter!

Klockan är 1.00 am, it's passed bed time by far men var tvungen att packa klart inför resan imorgon, resan till Marble Falls, Texas.

I 4 dagar ska vi kämpa för blod, svett och tårar. Årets sista och viktigaste tävling, the Southland Conference Championship. Situationen är invecklad så utan att gå in för långt på det är tävlingen viktig för oss då vi inte kan vinna även om vi vinner. Vi spelar alltås på samma vilkor som alla andra lag men pga av att vi är nya i division 1 kan vi egentligen inte spela denna tävlingen. Så för oss är detta viktigt då om vi skulle placera oss och visa dem att vi vet vart skåpet ska stå. Det lustigaste scenariot skulle alltså vara att vi vann men att lag placerad nummer 2 är det lag som går vidare till regionals..

Veckan har varit väldigt intressant...Måndagen kändes som en evighet då vi endast väntade på att det skulle bli tisdag och utflykt till Fayetteville. I Fayetteville håller RAzorbacks till, "stor"skolan i Arkansas. Skolan och campus är riktigt stort och de har riktigt bra atleter där. Footballs laget är ett av landets bästa college-lag, likaså golflagen (dam och herr), och laget vi åkte till Fayetteville för att kolla på, Baseball-laget, rankade nr 7 in the nation!!

Så efter en två timmar lång bilfärd var vi framme! Anledningen till att vi åkte dit var pga av laget som Razorbacks skulle möta, Colorado. Under en tidigare golftävling träffade vi några baseball killar som bodde samma hotell som vi och när vi fick reda på att de skulle komma till Arkansas för att spela bestämde vi oss för att åka dit. Sagt och gjort =)

on our way to the game.

Colorado fick spö..rätt stort men det var också ganska väntat. Efter matchen, umgick vi alla på vårt hotell rum och somna nog inte förrän 5.30! En kul utflykt som innefattade dejt, min första baseball match och turista i storstan' =)



Resten av veckan, bestod av hård träning, har nu blåsor på hela händerna och de ömmar efter alla slag på rangen, wedgar på övnings-greenen som slagits. Nu är det dags att sova!

mina händer.

Glad Påsk på er alla från Sir Otis Lee and Baby Ben!!


Puss o kram!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home