Rebecca i USA

Monday, January 15, 2007

regn regn regn...

Yep första helgen är över. även om skolan började i torsdags redan så var det långt ifrån fullt i alla klasser, skolan var halvdöd och caféterian långt ifrån so full som den brukar. Gick på alla lektioner och har redan läxor i 4 utav 5 klasser! det blir nog en kul semester men speech som den roligaste klassen o art appreciation som den softaste.

helgen var helt okej, som de flesta helger här är. man vaknar sent, går till caf o äter frukost/lunch - amerikanarna i pyjamas, ägnar hela dagen framför datorn, städar lite, fördriver tiden med att gymma lite, sen blir det kväll och samtalen börjar för att tills lut ge sig ut på kvällens party.

i helgen var jag nog still jetlagged, dötrött o tvinga mig själv att vara uppe till 8!! vakna svintidigt o väntade ut tiden till att gå till caf o äta frukost/lunch - amerikanarna i pyjamas, ägna hela dagen framför....hehehe. nä så illa är det inte men denna helgen var. Hann dock med kul party med ett gäng vi tidigare inte umgåtts med alls, baseboll-killarna. det var kanon-trevligt och vi lär def umgås med dem mer!

idag är det måndag men inte vilken måndag som helst utan, Martin Luther King Jr. Day. det är bl.a. march, guestspeaker, fraternities och sororities gör funraisers och mycket mer, späckat schema alltså, trots att vi är lediga från skolan.

som jag sa har vädret varit uselt också, det har regnat konstant i 3 dagarn, vilket det verkar som om de inte är vana vid då allt vatten svämmar över och det går knappt att gå ut. Har hört om stormen hemma, verkar inte som om ni har det något bättre heller.

Imorgon börjar skolan på riktigt, de sista studenterna har kommit tillbaka, lektionerna börjar på riktigt, alla träningar börjar och det blir lite liv här igen! =)

Hoppas ni har det fint därhemma, att ni inte blåser bort! Ska iväg o äta frukost lunch nu =) ikväll blir det basketball game.

Ska som sgat äta, efter det ska jag ladda upp en massa bilder så ni får gärna gå in o kolla där!

Kramkram!

1 Comments:

  • kul med alla bilder, hihi! hoppas allt är fint! allt är bra här, uppe i ottan bara. ringer skype nu, ser att du är online. kram

    By Anonymous Anonymous, at 11:31 PM  

Post a Comment

<< Home