Rebecca i USA

Thursday, August 10, 2006

Soft dag

Tisdag 8 Augusti

Mamma är sjuk, troligtsvis matförgiftning...inget kul alls. Pappa och jag blir lite halv rastlösa samtidigt som vi inte villlämna mamma i sticket.

Klockan är 6 på morgonen och vi beger oss ut. Vilka dårar kanske ni tänker men såhär funkar det i våran familj. Pappa och jag äter en stadig frukost och går ner mot stan. Vårt mål är Farmers market. Det är en marknad där en bönder tar sina grödor för att sälja. Den är rätt speciell och många kommer dit just för att de har så fina grönsaker etc. Vi strosar runt på marknaden men besöker också ett museum.

Farmers Market.

State House.

Hem till mamma igen med vatten. I affären och köper vatten =) Senare på kvällen är vi redigt rastlösa och bestämmer oss för att åka och slå lite bollar. Väl framme efter en rätt äventyrlig färd som inkluderar polisbilar, körning på fel sida väg, mot rött ljus, så kommer vi fram. Rangen var stängd så det fick bli en utmaning på chiping greenen. Pappa vann med 1 up, d*mn!

Gonatt!

2 Comments:

  • Hej Rebs! Låter ju som du har det grymt där borta! Hade inte kollat in här på ett tag, fanns ju hur mycket som helst o läsa. Låter spännande, satt nyss o diskuterade med jungestrand om ifall man kanske skulle ta o pallra sig till staterna en vacker dag. aja, ha det bäst nu!
    xxx
    Hanna

    By Blogger Hanna Norlin, at 6:08 AM  

  • Hej tjejen.
    Har inte vart inne på ett tag,
    fin-fina bilder, låter skönt med den dära massagen...hoppas din mamma mår bättre.
    Kul att se att du uppdaterar varje dag:)
    Massa kramar Nisse.

    By Anonymous Anonymous, at 7:34 AM  

Post a Comment

<< Home